Please click the image to view full size.

Description:

The concept is built using the style framework of the original site, keeping the fun and exciting graphics and color scheme throughout. The main difference is how the content is delivered and managed. The menu has been switched to a horizontal, centered at the top of the page to avoid issues with browsers rendering the text differently. The menu text was also made much larger for readability. The main photo rotator will feature images of the restaurant, images of food, feature specials, and events going on at the restaurant. The site is built on the easy to manage wordpress system.

Please review the link below and leave any comments, changes, and/or your final approval below. If you are giving your final approval please copy and paste the following statement into the reply section below:

“I [your name], approve of the above content and give my consent to move to the next stage in the project.”

Homepage

 

3 Responses

  • vishalmehta says:

    I like the idea of having a photo on the home page, but would prefer a more family oriented pic…perhaps one that shows a packed restaurant and the Mariachi band. The rest looks good. Thanks.
    -Vin Mehta

    • LeverDigital says:

      That space is actually a photo rotator that will shuffle through 4-5 photos of your interior design, food and customers. The final photos will be selected as content is selected to make sure the photos reinforce the message. The current photo is just a place holder.

      If the above response satisfies the concerns you had with the current concept v1.0, please give your final approval by copying and pasting the following statement into the reply section below:

      “I [your name], approve of the above content and give my consent to move to the next stage in the project.”

      If not, please let us know what changes you would like to see.

      Thank You!

  • vishalmehta says:

    “I Vin Mehta, approve of the above content and give my consent to move to the next stage in the project.”

    There is a minor detail I’d like changed:
    I would like to see the cartoon character on the left fully shown, as is the character on top. Currently the photo is cutting him off.

    Thanks.



Leave a Reply

%d bloggers like this: